• ویترین محصولات تمی
  • محصولات بومی وردپرس
  • قالب های وردپرس
  • افزونه های وردپرس
  • قالب های استاتیک

معرفی بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت

انتخاب از بین بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت نقش مهمی در شکل‌دهی به هویت بصری برند دارد و از سویی دیگر باعث ایجاد تجربه کاربری مناسب می‌شود. فونت‌هایی که از خوانایی مناسبی برخوردار هستند به کاربران کمک می‌کنند تا به‌طور کامل از محتواهای سایت استفاده کرده و پیام‌های تجاری کسب و کار را به خوبی دریافت کنند. فونت فارسی استفاده شده در سایت باید مخاطب‌پسند باشد و تجربه کاربری خوبی را رقم بزند.

  • شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳
  • 0 دیدگاه
  • 1746 بازدید
  • دسته بندی: آموزشی
  • 14 دقیقه مطالعه
بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت

انتخاب از بین بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت نقش مهمی در شکل‌دهی به هویت بصری برند دارد و از سویی دیگر باعث ایجاد تجربه کاربری مناسب می‌شود. فونت‌هایی که از خوانایی مناسبی برخوردار هستند به کاربران کمک می‌کنند تا به‌طور کامل از محتواهای سایت استفاده کرده و پیام‌های تجاری کسب و کار را به خوبی دریافت کنند.

یکی از موارد مهم درطراحی سایت و یا خرید قالب وردپرس توجه به فونت های استفاده شده در قالب است. فونت فارسی استفاده شده در سایت باید مخاطب‌پسند باشد و تجربه کاربری خوبی را رقم بزند درنتیجه در کنار توجه به اصول طراحی و گرافیک باید به انتخاب فونت فارسی مناسب نیز توجه داشته باشید.

چرا انتخاب از بین بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت اهمیت دارد؟

یک وب‌سایت از اجزای مختلفی تشکیل می‌شود. قرارگیری این مولفه‌ها در کنار یکدیگر موجب می‌شود تا رابط کاربری (UI) سایت شکل گیرد و کاربران امکان تعامل با آن را داشته باشند. هدف از طراحی وب‌سایت‌ها این است که کاربران امکان مشاهدۀ درست اطلاعات را داشته باشند و آگاهی مورد نیازشان را در یک زمینه خاص به‌دست آورند.

اگرچه امروزه در بسیاری از سایت‌های خبری، شرکتی، فروشگاهی، آموزشی و… از فرمت‌های محتوایی بصری استفاده می‌شود اما هنوز هم بخش عمده‌ای از محتوای هر سایت را متن تشکیل می‌دهد. فونت مناسب کمک زیادی به خوانایی متون توسط مخاطبان می‌کند. استفاده از بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت باید براساس اصول خاصی باشد.

اصولی که در زیباشناسی، قواعد بازاریابی، مخاطب‌شناسی و تجربه کاربری ریشه دارند. انتخاب بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت به شکل قابل توجه‌ای نرخ تبدیل در صفحات فرود را بهبود داده و مانع پرش یا خروج کاربران از سایت خواهد شد.

بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت رایگان هستند یا پولی؟

بسیاری از طراحان سایت در پروژه‌ها، هنگامی که به دنبال انتخاب فونت می‌روند با موضوع خریداری فونت یا استفاده رایگان از برخی از فونت‌ها مواجه می‌شوند. به‌طور کلی باید بگوییم که هر فونتی توسط شخص یا شرکتی طراحی شده است.

حال برخی از افراد فونت طراحی شده توسط خودشان را رایگان در اختیار دیگران قرار می‌دهند. اما در بسیاری از موارد طراحان برای استفاده از فونت‌های فارسی، لایسنس آن را به فروش می‌گذارند.

استفاده از فونت غیرقانونی به‌لحاظ اخلاقی درست نیست. بنابراین در انتخاب بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت بهتر است آن را به صورت قانونی تهیه کنید تا حق طراح و ناشر از بین نرود. چنانچه شرایط پرداخت پول برای فونت را ندارید بهتر است به سراغ فونت‌های رایگان فارسی بروید که در اینترنت موجود هستند.

بهترین فونت برای طراحی سایت

معرفی بهترین فونت فارسی برای طراحی وبسایت

محبوب ترین فونت های فارسی برای طراحی سایت

در ادامه به بررسی چندین فونت مطرح فارسی می‌پردازیم که در طراحی سایت پر استفاده هستند. در بررسی فونت‌ها به رابط کاربری، زیبایی ظاهری، مبتنی بر نیاز روز بودن و قیمت آن توجه می‌کنیم تا کاربران امکان انتخاب بهترین فونت را برای وب‌سایت یا اپلیکیشن موبایلی داشته باشند:

۱٫ فونت یکان بخ

این فونت، بهترین فونت انتخاب شده از طرف تیم تمی در سال ۱۴۰۲ است که بر روی برخی از قالب های موجود در وبسایت تمی مورد استفاده قرار گرفته است. تمی در طراحی قالب های پر فروش بسیاری از این فونت استفاده کرده است. فونت زیبا و پرکاربرد یکان بخ در سایت‌هایی مانند زرین پال و تریبیون نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

  1. ویژگی‌های فونت یکان بخ: یکان بخ، فونتی ساده، خنثی، ویژه فضای پیکسلی و مبتنی بر نیاز امروزی است. به همین دلیل با انتخاب یکان بخ به یکی از بهترین فونت‌های فارسی برای طراحی سایت دسترسی خواهید داشت. طراحی ساده و حذف جزئیات در این فونت، موجب شده تا از خوانایی بالایی در محیط‌های دیجیتال برخوردار باشد.
  2. سبک فونت یکان بخ: یکان بخ در دسته فونت‌های مونولاین یا تک ضخامتی است. اما در همۀ قسمت‌ها ضخامت آن یکسان نیست. در قسمت‌های دارای زاویه، ضخامت به گونه‌ای تنظیم شده که هر کاراکتر درست دیده شود. استفاده از فرم‌های هندسی به حفظ خوانایی متن کمک می‌کند. یکان بخ محصولی باز طراحی شده و توسعه یافته از تایپ فیس “یکان” است.
  3. کاربرد فونت یکان بخ: این فونت در طراحی رابط کاربری دست طراح را باز می‌گذارد تا امکان به کار بردن متناسب از متون را داشته باشد. به همین دلیل یکان بخ در لیست بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت های شرکتی، خدماتی، آموزشی، فروشگاهی و خبری محسوب می‌شود. نکته مهم این است که چشم خواننده در فونت یکان بخ در مواجه با حجم زیادی از متن خسته نخواهد شد.
  4. سایر مشخصات: این فونت دارای ۸ وزن مختلف و اعداد فارسی است و در سه بسته حرفه‌ای، نیمه حرفه‌ای و اقتصادی با قیمت‌های متفاوتی به مشتریان عرضه می‌شود. این فونت توسط رضا بختیاری فرد طراحی شده و آخرین به‌روزرسانی آن در سال ۱۴۰۱ انجام شده است.

۲٫ فونت ایران یکان: یکی از بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت

یک فونت سنس هندسی با کمی چاشنی نسخ که آن را به یکی از فونت‌های محبوب فارسی در طراحی انواع وب سایت‌ها تبدیل کرده است. فونت ایران یکان برای اولین بار در سال ۹۵ منتشر شده و در این مدت کوتاه تبدیل به یکی از پر استفاده‌ترین فونت‌ها در وب فارسی گردیده است.

این فونت در سایت‌های پربازدیدکننده‌ای مانند شیپور، تماشا و دیجی‌کالا استفاده می‌شود. در ایران یکان گردش قلم در ساختار عمودی-افقی باعث شده تا به ساختار نسخ نزدیک‌تر شود و با سلیقه ایرانی همخوانی بیشتری پیدا کند.

  • ویژگی فونت ایران یکان: فونت ایران یکان به‌سادگی خوانده می‌شود و برای متون ریز و طولانی ایده‌آل است. از همین‌رو بسیاری از سایت‌هایی که متن محور هستند از آن استفاده می‌کنند. ایران یکان در طراحی سایت خبری، آموزشی و فروشگاهی کاربرد زیادی دارد. از سال ۹۵ تاکنون بارها این فونت به‌روزرسانی و بهبود داده شده است.
  • سبک فونت ایران یکان: یک فونت مناسب برای طراحی رابط کاربری است که از آن در وب سایت‌ها یا اپلیکیشن‌های موبایلی استفاده می‌شود. هندسه این فونت سیال است و با وجود انحنای حروف به ساختار نسخ نزدیک است. استفاده از ۱۱ وزن یا استایل و پشتیبانی از زبان‌های فارسی و انگلیسی آن را به بهترین فونت برای طراحی سایت تبدیل کرده است.
  • کاربرد فونت ایران یکان: همانطور که گفته شد ایران یکان برای متن‌های ریز و طولانی مناسب است. طراحی رابط کاربری، وب اپلیکیشن، اپلیکیشن موبایلی، طراحی بنر و بیلبورد، طراحی جلد کتاب و برای قلم متون طولانی استفاده می‌شود.
  • سایر مشخصات: آخرین به‌روزرسانی ایران یکان در سال ۱۴۰۱ انجام شده است. این فونت در نسخه‌های حرفه‌ای، نیمه حرفه‌ای و اقتصادی عرضه و به فروش می‌رسد. با استفاده از این فونت دیگر دغدغه‌ای در طراحی سایت برای خوانایی پایین متون نخواهید داشت.

۳٫ فونت ایران سنس از بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت

اگر به دنبال انتخاب بهترین فونت فارسی برای طراحی سایت هستید، یکی از گزینه‌های اصلی و پیش روی شما فونت فارسی ایران سنس است. ایران سنس یکی از پرطرفدارترین فونت‌های فارسی در سالیان اخیر بوده است که در بسیاری از سایت‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. این فونت در سایت‌هایی مانند اسنپ دیوار و آپارات استفاده شده است و تجربه کاربری خوبی را رقم زده است.

  1. ویژگی‌های فونت ایران سنس: این فونت مناسب استفاده در عناوین، طراحی رابط کاربری و تبلیغات جذب‌کننده مخاطب است که ۱۱ وزن مختلف دارد. مسلم ابراهیمی طراح این قلم از فونت‌های سنس الهام گرفته و تلاش کرده فونتی براساس نسخ فارسی را عرضه کند. طراحی مدرن و مینیمال ایران سنس، خوانایی متفاوتی را برای آن ایجاد کرده است.
  2. سبک ایران سنس: ایران سنس براساس خط سنس طراحی شده که در آن حروف دارای زوایایی نرم و منحنی‌های زیادی هستند. فونت ایران سنس تنها محدود به زبان فارسی نبوده و از زبان‌های عربی، کردی، اردو، ترکی و انگلیسی پشتیبانی می‌کند. به همین دلیل در طراحی سایت‌های چند زبانه کاربرد بسیاری دارد.
  3. کاربردفونت ایران سنس: سادگی و خوانایی مناسب ایران سنس موجب شده از آن در انواع وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌های فارسی استفاده شود. سایت‌های فارسروید، فیلیمو، دیوار، آپارات، اسنپ و ورزش ۳ از این فونت پرطرفدار فارسی استفاده می‌کنند.
  4. سایر مشخصات: این فونت مناسب طراحی رابط کاربری در انواع وب سایت‌ها است که در شهریور ۱۴۰۲ به‌روزرسانی شده و تمامی ایرادات فنی آن برطرف گردیده است.

۴٫ فونت اکران

این فونت یکی از بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت است که ابتدا در برنامه‌های فوتبالی تلویزیون مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما به مرور در فضاهای دیجیتال و طراحی سایت نیز کاربرد پیدا کرد:

  1. ویژگی فونت اکران: این فونت با استفاده از ظرافتی که در خوشنویسی سنتی وجود دارد، در کنار طراحی مدرن و تمیز امکان استفاده از آن در وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌های موبایلی وجود دارد.
  2. سبک فونت اکران: فونت اکران نسخه بازسازی شده از فونت تجرید است که سعی شده اشکالات آن برطرف شود و زیبایی، ظرافت و خوانایی بیشتری به آن داده شود.
  3. کاربرد فونت اکران: همانطور که گفته شد این فونت از کاربری اولیه‌ای که برای برنامه‌های ورزشی تلویزیون بود، فاصله گرفته است و با بهینه‌سازی آن شاهد استفاده از اکران در طراحی سایت، شبکه‌های اجتماعی، برنامه‌های موبایلی و بازی‌های ویدیویی هستیم.
  4. سایر ویژگی‌ها: استفاده از فونت اکران در محیط‌هایی که وضوح نمایش پایینی دارند، موجب می‌شود تا خوانایی متن کاهش پیدا نکند. این فونت دارای ۵ وزن است و در دی ماه ۱۴۰۲ توسط رضا غفاری و بهمن اسلامی به‌روزرسانی شده است تا دارای کمترین اشکال و ایراد فنی باشد. برای تهیه این فونت و استفاده از آن در طراحی سایت می‌توانید دو نسخه اصلی و اقتصادی را با لایسنس معتبر از سایت فونت ایران تهیه کنید.

۵٫ فونت راوی

در انتخاب از میان بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت باید به انرژی و مدرن بودن قلم توجه کرد. زیرا اکثر مخاطبان وب سایت‌ها، جوانان پر نشاط و انرژی هستند. فونت راوی، جوان با انرژی و شخصیتی مطابق با شرایط روز دارد. این فونت برای استفاده در شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات محیطی و طراحی سایت مناسب است.

  1. ویژگی‌های فونت راوی: اصلاح و به‌روزرسانی‌های متعددی که برای فونت راوی منتشر شده است، خوانایی و روان بودن آن را برای فضاهای چاپی و دیجیتال بهبود داده است. فونت راوی الف‌های کوتاه، کاسه‌های کوچک و بدنه‌ای منسجم دارد و برای طراحی رابط کاربری با توجه به کنتراست مناسب ایده‌آل است. همخوانی فونت فارسی راوی با فونت انگلیسی آن موجب می‌شود تا در متون ترکیبی چشم‌نواز و خاص را ایجاد کند.
  2. کاربرد فونت راوی: این فونت از سال ۱۳۸۹ که ارائه گردیده است تا به امروز دارای بروزرسانی‌های متعددی است. همین مسئله باعث شده تا ایرادات و اشکالات اساسی آن مرتفع شود. فونت راوی مناسب متن‌های طولانی در وب سایت‌ها، کاتالوگ‌ها یا مجله‌ها است. به همین دلیل استفاده از آن در طراحی سایت خبری و وبلاگ‌ها، زیبایی منحصربه‌فردی را ایجاد خواهد کرد.
  3. سبک فونت راوی: این فونت، سنس بوده و دارای ۸ وزن مختلف است. ارائه نسخه‌های TTF و OTF موجب شده است که امکان استفاده از راوی در سیستم‌عامل‌ها، ویرایشگرهای متنی، انواع نرم‌افزارهای گرافیکی و محیط وب و اپلیکیشن‌ها وجود داشته باشد.
  4. سایر ویژگی‌ها: این فونت توسط رضا بختیاری فرد طراحی و ارائه شده است که از ۵ زبان فارسی، انگلیسی، اردو، عربی و کردی پشتیبانی می‌کند. فونت بی‌نظیر راوی امکان استفاده از یک حرف را در چند شکل و ظاهر متفاوت می‌دهد که همین موضوع موجب ایجاد طراحی‌های خلاقانه در محیط‌های دیجیتال و بهبود تجربه کاربری می‌شود.
بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت

بهترین فونت فارسی برای طراحی سایت

سایت‌های برتر ایرانی از چه فونت‌هایی استفاده می‌کنند؟

در طراحی سایت، طراحان به بررسی نمونه سایت‌های مطرح و فونت‌های مورد استفاده در آنان می‌پردازند. زیرا چنین سایت‌هایی توانسته‌اند تجربه کاربری خوبی را رقم بزنند. بخشی از این تجربه کاربری نیز مرتبط با نوع فونت و استایل آن است.

بدون تردید بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت که در سایت‌های معروف مورد استفاده قرار گرفته اند دارای روایی و خوانایی مناسبی هستند. در ادامه به مرور سریع فونت‌های مورد استفاده در وب سایت‌های مطرح فارسی می‌پردازیم:

  1. اسنپ: در سوپر اپلیکیشن اسنپ، فونت ایران سنس استفاده شده است. به‌طور کلی اکثر کاربران از اپلیکیشن موبایلی اسنپ استفاده می‌کنند. در موبایل سایزها کوچک است و متن با سختی بیشتری خوانده می‌شود. به همین دلیل خوانایی متن در سایت و اپلیکیشن اهمیت زیادی برای این کسب و کار دارد.
  2. دیجی کالا: در وب‌سایت دیجی کالا با متن‌های بلند در قسمت توضیحات محصول روبه‌رو می‌شویم که به علت حجم زیاد متن اندازه فونت کوچک است. استفاده از فونت یکان کمک زیادی به بهبود خوانایی متون در این سایت فروشگاهی می‌کند.
  3. آپارات: اگرچه آپارات بر پایه ویدیو شکل گرفته، اما متون نیز نقش مهمی در حفظ مخاطب و ترغیب آنان به تماشای ویدیوهای دیگر دارد. فونت زیا و کاربردی ایران سنس وظیفه نمایش متن در آپارات را بر عهده دارد.
  4. ورزش ۳: یک سایت خبری، پربازدید در حوزه پوشش اخبار ورزشی ایران و جهان که از فونت ایران سنس استفاده می‌کند.
  5. تلوبیون: مرجع پخش زنده مسابقات ورزشی، فیلم و سریال که فونت یکان بخ را برای نمایش متن انتخاب کرده است. در چنین وب‌سایت‌هایی متن نقش کلیدی بر روی کلیک کاربران بر روی لینک‌های هدف دارد.
  6. آی وحید: اگر به دنبال طراحی سایت اختصاصی، متفاوت و منحصربه‌فرد هستید، آی وحید گزینه‌ای مناسب است. بهترین فونت فارسی برای طراحی سایت در آی وحید یکان بخ بوده، زیرا رابط کاربری مناسبی را به‌وجود می‌آورد و تجربه کاربری را بهبود می‌دهد.
  7. دیوار: سایت ثبت آگهی آنلاین که از فونت ایران سنس استفاده کرده است تا مخاطبان امکان خواندن ساده متون را داشته باشند.
  8. فیلیمو: در این سایت پخش سریال و فیلم‌های شبکه نمایش خانگی از فونت محبوب فارسی ایران سنس استفاده شده است.
  9. ترب: ایران یکان یکی از بهترین فونت برای طراحی سایت محسوب می‌شود که سایت ترب از آن استفاده کرده است.
  10. نماشا: سایت نمایش‌ها نیز از فونت پرطرفدار، ساده ولی جذاب ایران یکان استفاده کرده است تا بیشترین مخاطب را جذب نماید.
  11. شیپور: برای نمایش آگهی، خوانایی از اهمیت زیادی برخوردار است. به همین دلیل طراحان تجربه کاربری در طراحی سایت شیپور از فونت ایران یکان استفاده کرده‌اند.
  12. زومیت: وب سایت زومیت از فونت وزیر (یادگار مرحوم صابر راستی کردار) استفاده کرده است. زومیت وب سایت فناورانه‌ای است که برای ایجاد رابط کاربری متفاوت به سراغ قلم زیبایی وزیر رفته است.
  13. زرین پال: اگر در حوزه پرداخت آنلاین فعالیت کرده باشید با درگاه واسط پرداخت زرین‌پال سر و کار داشته‌اید. وب سایتی که فونت یکان بخ را برای خود انتخاب کرده است.
  14. فارسروید: وب سایت دانلود بازی و نرم‌افزارهای اندرویدی به سراغ فونت ایران سنس رفته است.

آمار تعداد استفاده از هر فونت فارسی

براساس آخرین آماری که از جشنواره وب و موبایل در سال ۹۹ وجود دارد، برترین وب سایت‌های حاضر در این جشنواره با فراوانی زیر از فونت‌های مختلف استفاده کرده‌اند:

  • فونت ایران سنس در ۱۵۹ سایت.
  • فونت ایران یکان در ۴۶ سایت.
  • فونت یکان در ۱۶ سایت.
  • فونت وزیر در ۱۳ سایت.
  • فونت شبنم در ۹ سایت.
  • فونت ساحل در ۵ سایت.
  • فونت دانا در ۳ سایت.

چند نکته مهم برای انتخاب بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت

طراحی سایت موضوعی پیچیده و تخصصی است. اگر در سایتی، تجربه کاربری مناسبی رقم نخورد، هرگز برای کسب و کارها منفعتی نخواهد داشت. یکی از موضوعات مهم در طراحی سایت، استفاده از فونت مناسب است. برای اینکه بتوانیم بهترین فونت را برای طراحی وب سایت انتخاب کنیم باید به نکات زیر توجه کنیم:

  1. ترجیح سادگی به زیبایی: فونت باید ساده و تا حدامکان بدون شکستگی یا پیچیدگی‌های نامفهوم باشد. شاید فونتی زیبا به‌نظر بیاید اما پیچیدگی آن باعث کاهش خوانایی می‌شود.
  2. مناسب برای انواع دیوایس‌ها: بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت، قلم هایی هستند که در دستگاه‌های مختلف درست نمایش داده می شوند. امروزه بسیاری از مخاطبان از گوشی‌های تلفن همراه برای بازدید وب‌سایت‌ها استفاده می‌کنند. صفحه نمایش کوچک موجب می‌شود تا برخی از فونت‌ها به درستی مشاهده نشوند. از همین‌رو باید قلمی انتخاب شود که در گوشی تلفن نیز نمایش مناسبی داشته باشد.
  3. تناسب فونت با هویت برند: در طراحی سایت باید به هویت بصری برند و شخصیت برند توجه داشته باشیم. این موضوع در زمان انتخاب فونت نیز باید مورد توجه قرار گیرد و فونتی متناسب با برنمان انتخاب کنیم.
  4. داشتن فاصله مناسب بین حروف: بهترین فونت برای طراحی سایت باید خوانا باشد. خوانایی کمک زیادی به بهبود تجربه کاربری و ماندگاری کاربران در سایت می‌کند. قرارگیری هر کاراکتر در داخل یک کلمه باید به گونه‌ای باشد که قابل خواندن و تشخیص باشد و پیش از حد تو رفتگی یا فاصله از یکدیگر نداشته باشند.
  5. سازگاری با مرورگرهای مختلف: فونتی را انتخاب کنید که مرورگرها توانایی شناسایی آن را داشته باشند. به‌طور کلی فونت‌های دارای لایسنس معتبر توسط مرورگرها یا سیستم عامل‌های مختلف شناسایی می‌شوند.
  6. ایمن بودن فونت: فونت نیز در طراحی سایت یک فایل خارجی محسوب می‌شود که فایل اجرایی آن در بین فایل‌های سایت در داخل هاست یا سرور بارگذاری می‌شود. اگر فونتی ناایمن باشد احتمال آسیب به سایت وجود خواهد داشت.
  7. حفظ خوانایی با تغییر اندازه: در انتخاب از بین بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت قلمی را انتخاب کنید که ریزترین و درشت‌ترین سایز آن قابل خواندن باشد و امکان استفاده از آن در فوتر یا سایدبار سایت نیز وجود داشته باشد.

چگونه فونت یک سایت را تشخیص دهیم؟

بسیاری از طراحان سایت برای ایده گرفتن از نمونه وب سایت‌های دیگر به دنبال شناسایی فونت آنان می‌روند. برای تشخیص فونت یک سایت در مرورگرها ابزاری به نام Inspect Element وجود دارد که امکان بررسی کدهای استفاده شده را به همه افراد می‌دهد. برای شناسایی فونت استفاده شده در یک سایت نیز می‌توانید از این ابزار مطابق مراحل زیر استفاده کنید:

  1. وب سایت مدنظرتان را باز کنید..
  2. قسمتی از متن که می‌خواهید فونت آن را شناسایی کنید را انتخاب کرده و با کلیک راست بر روی گزینه inspect بزنید.
  3. سپس به بخش Computed رفته و Font-Family را پیدا کنید. در این قسمت نام فونت و استایل آن مشخص است.

همچنین جدا از این روش می‌توانید با انتخاب بخشی از متن و فشردن همزمان دکمه‌های Ctrl+Shift+C اطلاعات مختلفی شامل نوع فونت به شما نمایش داده خواهد شد.

سخن پایانی

طراحی وبسایت هایی که از بهترین فونت های فارسی برای طراحی سایت استفاده می کنند، از موضوعات مهم برای طراحان است. زیرا فونت بر روی تجربه کاربری تاثیر به‌سزایی می‌گذارد و باعث بهبود نرخ تبدیل در صفحات فرود یا کاهش نرخ پرش می‌شود. یک فونت مناسب به بهبود کاربردپذیری سایت و استفاده راحت کاربران کمک زیادی می‌کند. تناسب فونت سایت با دیگر عناصر هویت بصری برند، اهمیت زیادی دارد و منجر به شکل‌گیری شخصیت برند نزد مخاطبان می‌شود.

برای مشاهده قالب آماده سایت های وردپرسی، طراحی شده با استفاده از اصولی ترین و بروزترین تکنیک ها، می توانید از سایت تمی دیدن کنید.

برای امتیاز بر روی ستاره ها کلیک کنید!
امتیاز محصول : 0

ارسال دیدگاه

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد شوید!

توسط
توسط
توسط
توسط
توسط
توسط